IVC KAMP by Vasa Mijić, BEČEJ 2024.


Tradicionalno, pred početak nove školske godine, tri godine za redom, naš Klub organizuje internacionalni odbojkaški kamp, na kome se druži, trenira i zabavlja mnoštvo devojčica i dečaka kojima je zajednička ljubav - odbojka.

Narednog leta, tačnije, krajem avgusta meseca, u periodu od 24-30.08.2024. godine, po prvi put u Bečeju, polaznici našeg IVC Kampa (devojčice i dečaci 2012. i stariji) imaće prilike, da se odbojkaški usavršavaju, provedu sedam dana zajedno, na bazi punog pansiona, steknu nova prijateljstva i oplemene se iskustvom koje će nositi kroz čitav život.

Vasa Mijić, olimpijski šampion, po čijem imenu IVC Kamp nosi ime, idejni tvorac ovog okupljanja dece, i sam je, kao mladi odbojkaš, a kasnije i vrhunski profesionalac, veliki deo svoje karijere provodio na pripremama radeći i stvarajući kvalitet koji ga je, kasnije, baš kao i njegovog poslovnog partnera, Andriju Gerića, doveo, čak, do vrha Olimpa!

Ističući osnovne motive, kada je rad na samom IVC Kampu u pitanju, Vasa Mijić, uvek apostrofira promociju odbojke, timski rad, zdrave životne navike, druženje, osamostaljivanje i sveukupno vaspitanje deteta.

Praćeni 24h nadzorom lekara, te stručnim radom diplomiranih odbojkaških trenera, a u uslovima idealnim za boravak (dvokrevetne i trokrevetne sobe sa klimom, tv, wi fi), trenažni rad i napredovanje koje pruža  sportski centar Bečej, polaznici IVC Kampa 2024. će imati priliku da svoje dosadašnje odbojkaško znanje nadograde i spremni dočekaju izazove kojih će svakako biti, kako u sportu tako i u životu.

Prijave za IVC KAMP 2024. su u toku. Broj mesta je ograničen.


Prijavi se i TI +381 603369499

Sala za trening

Trim staza za treninge na otvorenom

Otvoreni bazen za relaks i slobodno vreme

Sportski centar u celini

Objekat za smeštaj kampera

Sobe za boravak

Sobe za boravak

Objekat za smeštaj kampera

Trokrevetna soba za boravak

Soba sa boravak

Soba za boravak

Toalet

Objekat za smeštaj kampera

Trokrevetna soba za boravak

Trokrevetna soba za boravak

Dvokrevetna soba za boravak