Tradicionalno, pred početak nove školske godine, u Somboru, naš Klub organizuje internacionalni odbojkaški kamp, na kome su se, godinama unazad, družili, mnoštvo devojčica i dečaka kojima je zajednička ljubav - odbojka.

Ove sezone, u periodu od sedam dana, tačnije, krajem avgusta meseca 2023. godine, polaznici našeg IVC Kampa (devojčice i dečaci 2012. i stariji) imaće prilike, da se odbojkaški usavršavaju, provedu sedam dana zajedno, steknu nova prijateljstva i oplemene se iskustvom koje će nositi kroz čitav život.

Vasa Mijić, po čijem imenu IVC Kamp nosi ime, idejni tvorac ovog okupljanja dece, i sam je, kao mladi odbojkaš, a kasnije i vrhusnki profesionalac, veliki deo svoje karijere provodio na pripremama radeći i stvarajući kvalitet koji ga je, kasnije, baš kao i njegovog poslovnog partnera, Andriju Gerića, doveo, čak, do olimpijske - zlatne medalje!

Ističući osnovne motive, kada je rad na samom IVC Kampu u pitanju, Vasa Mijić, uvek ističe promociju odbojke, timski rad, zdrave životne navike, druženje, osamostaljivanje i sveukupno vaspitanje deteta.

Praćeni nadzorom i stručnim radom diplomiranih odbojkaških trenera, a u uslovima idealnim za rad i napredovanje, koje nam Sombor već godinama pruža, polaznici IVC Kampa će i ovoga puta imati priliku da svoje dosadašnje odbojkaško znanje nadograde i spremni dočekaju izazove kojih će svakako biti, kako u sportu tako i u životu.

Prijave za IVC KAMP 2023 su u toku.

Prijavi se i TI +381 603369499