posted by admin on November 30, 2014

Drugi dan vikenda-polovičan učinak!

Devojčice 5r su na gostovanju kod ekipe Sportisimo Futoga poražene rezultatom 3-0. Iako su izgubile ovu utakmicu, vidljiv je napredak u svim elementima odbojkaške igre, pa trener Mitar Banjac može biti zadovoljan prikazanim. Uzimajući u obzir činjenicu da su naše odbojkašice najmladje u ovom takmičenju, rezultati nisu imperativ, već sticanje iskustva kroz što veći broj utakmica i stvaranje kvalitetnog tima za naredni period.

Ekipa trenera Jovane Joldić, devojčice 7r, je u poslednjem kolu I dela prvenstva dočekala ekipu ŽOK Futog i sa pobedom zaokružila veoma dobru polusezonu. Povele su naše odbojkašice sa 2-0 u setovima, bile ubedljive i dominirale u prva dva seta. Nakon toga su se Futožanke razigrale i najveći otpor pružile u trećem setu kojeg su zasluženo rešile u svoju korist, dok su naše devojke, očigledno zadovoljne pruženim u prva dva seta, pale u igri i dale šansu svojim protivnicama da osvoje jedan set.

U poslednjoj utakmici današnjeg programa,  prvotimke SK Volley-a su dočekale ekipu temerinske Fortune. Odličan početak utakmice i veoma dobra igra naše ekipe krunisani su osvajanjem prvog seta. Vodjstvo od 1-0 dalo je krila našim devojkama, koje su nastavile da dominiraju u igri. Kada se već mislilo da će i drugi set pripasti našoj ekipi, Fortuna pravi preokret i u neizvesnom finišu osvaja drugi set sa 25-23. U nastavku igre sve prelazi na stranu ekipe Fortune koja sasvim zasluženo, iskoristivši sve greške našeg tima, osvaja treći i četvrti set,  te u Temerin odlazi sa sva tri osvojena boda.


2 comments

#2
ljuba says:
December 1, 2014 at 02:39 am
Bravo!
#1
Melinda Bogdanović says:
November 30, 2014 at 05:20 pm
U potpunosti podržavam komentar za najmlađe odbojkašice. Nisu toliko važne pobede, koliko sticanje bogatog iskustva i druženje. Maksimlano ih bodrim na svakoj utakmici i zaista je vidljiv njihov napredak. Bravo, curice!!! ;)
Leave a Comment

Fields with * are required.