posted by admin on November 11, 2017

Sjajna takmičarska subota je iza nas, četiri utakmice i isto toliko radovanja obeležili su prvi deo vikenda. Prvotimke su i dalje na pobedničkom koloseku, kao i devojčice koje nastupaju u Ligi TNS 5/6 r, a svoj prvi trijumf zabeležile su i mladje pionirke našeg kluba.

U utakmici 4. kola II Vojvodjanske lige naše odbojkašice su sa 3-0 u setovima savladale ekipu ŽOK Novi Sad i na taj način, četvrtim uzastopnim trijumfom, nastavljaju takmičarsku trku sa pozicije broj jedan. Ekipa trenera Stojića iz utakmice u utakmicu igra sve bolje a kao proizvod takve igre su odlični rezultati.

U Ligi TNS 5/6 r naše devojčice rodjene 2005. i mladje su dočekale ekipu Dunav volleya i ostvarile maksimalan trijumf. U sva tri osvojena seta naše odbojkašice su dominirale. Odličan servisi Hrnjačke i Kolarević vodili su ekipu trenera Stojića ka trećoj ovosezonskoj pobedi, vrednoj tri boda.

Prvu pobedu u sezoni, posle trijumfa nad ekipom Futog Westa, zabeležile su i naše mladje pionirke. Vredan rad, zalaganje na treninzima, napokon su doneli željeni rezultat i ovoj selekciji našeg kluba. Vrlo raspoložene i pune samopouzdanja devojčice trenera Tamare Djurkić su sa 2-1 u setovima ispratile futožanke iz naše sale. 

U Ligi male odbojke, najmladje takmičarke, učenice 5r, su se nadmetale sa svojim vršnjakinjama iz ekipe Libera i odigrale veoma dobro tri seta. 

Sutra su na programu još tri susreta. Pioniri gostuju u Futogu, mladji pioniri dočekuju Vošu a pionirke odlaze na megdan odličnoj ekipi Ns volley teama.

b06dc993c1183e2f8b244965dcf9d887.jpg
Leave a Comment

Fields with * are required.