posted by admin on November 12, 2017

Vrlo uspešan vikend, započet u subotu, su danas nastavile obe selekcije dečaka a zaključile ga pionirke, porazom na gostovanju ekipi Ns volley team.

U derbiju kola naši pioniri su se ''prošetali'' kroz Futog. Iako nisu blistali, oni su bez imalo problema savladali domaću ekipu sa 3-0. Trener Banjac je utakmicu započeo sa najjačom postavom, da bi, kako je igra odmicala, pružao šansu svim svojim odbojkašima. I posle treće utakmice, bez izgubljenog seta, naši momci čekaju nastavak takmičenja sa prvog mesta na tabeli.

Mladji pioniri su ugostili Vošu. Bolji u svim elementima odbojkaške igre naši dečaci su ostvarili ubedljiv trijumf. Pobeda od 3-0 u setovima je našoj ekipi donela nove bodove i drugo mesto na tabeli. 

Pionirke su igrale protiv favorita takmičenja Lige TNS1 ekipe Ns Volley teama i doživele vrlo ubedljiv poraz. Uspavane, naizgled nezainteresovane za igru, naše odbojkašice nisu imale rešenja za vrlo nezgodan servis svojih protivnica, koje su od početka do kraja utakmice diktirale svoj ritam igre i potpuno zasluženo ostvarile maksimalnu pobedu. Verujemo, da će naš tim, već u subotu, kada nam u goste dolazi ekipa Respekta, ostvariti pobedu i vratiti se na pobednički kolosek.

Leave a Comment

Fields with * are required.