posted by admin on November 30, 2017

Naši pioniri i dalje ne znaju za poraz. Od početka sezone četa trenera Banjca nezadrživo gazi ka ostvarenju svojih ciljeva. Iz utakmice u utakmicu ekipa deluje sve bolje a njihovi dosadašnji rezultati su samo potvrda veoma dobrog rada na treninzima.

Posle pobede u zaostaloj utakmici Lige TNS1 protiv ekipe Dunav volleya od 3-0 u setovima, kapiten Mišković i njegovi saigrači su gostovali ekipi Stražilova iz Sremskih Karlovaca, gde su, nakon pet vrlo kvalitetnih setova savladali daleko iskusniju ekipu domaćina.

Hrabro u napadu, razigrani od vrlo dobrog Alekse Kozića, naši napadači su u jednom dahu odigrali prvi set. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati našu ekipu kako se bez imalo respekta nosi sa protivnikom koji nastupa u I Vojvodjanskoj ligi. U nastavku susreta, videvši da je vrag odneo šalu, domaćin je zaigrao bolje, iskoristio velik broj grešaka naših odbojkaša i preuzeo inicijativu. Popustio je prijem, napadači su bili neprecizni, pa su odbojkaši Stražilova napravili preokret. Najneizvesniji je bio četvrti set u kojem su naši pioniri uspeli da preokrenu rezultat, te da u samom finišu utakmicu odvedu u peti set. U tim momentima, praćeni podrškom svojih saigrača, odlično su odigrali libero Vulović i kapiten MiškovićPobedu od 3-2, naš tim je izvojevao nakon konstantnog vodjstva tokom poslednjeg perioda igre.

Ovom utakmicom naš tim je napravio sjajnu uvertiru pred vrlo važan susret III kola Pionirskog prvenstva Vojvodine, koji, u subotu, od 14:30 igraju, na gostujućem terenu, protiv Jedinstva iz Stare Pazove.


Leave a Comment

Fields with * are required.