posted by admin on December 2, 2017

Subota nije donela željene rezultate kod devojčica. Obe ekipe su doživele poraz. Dečaci su bili uspešniji, na terenu su bile tri naše selekcije, koje su ostvarile dve pobede i poraz.

Najmladje odbojkašice su igrale utakmicu Lige male odbojke protiv ekipe Mladosti. Uigranije, nešto starije devojčice našeg rivala, su bile bolje i nakon tri odigrana seta, rezultatom 3-0, slavile u utakmici petog kola.

Pionirke su odigrale dobar meč. One su, u našoj sali, dočekale prvoplasiranu i do sada neporaženu ekipu Štrand volleya. Posle puno neizvesnosti odbojkašice trenera Mitra Banjca su uspele da osvoje veoma važan bod u borbi za poziciju broj četiri. Nakon sedam odigranih kola, naše devojčice imaju skor od tri pobede i četiri poraza.

Najmladji dečaci su odigrali svoj meč sa vršnjacima iz ekipe Dunav volleya. Posle četiri odigrana seta oni su slavili sa 3-1 u setovima. Trener Tamara Djurkić je šansu pružila svim svojim odbojkašima koji su, što je još važnije od pobede, odigrali maksimalno motivisano, hrabro i sa puno emocija.

U okviru Lige TNS1 mladji pioniri su gostovali na Telepu gde ih je ugostila ekipa Dunav volleya. Prema rečima trenera Banjca naš tim je odigrao odličnu utakmicu, ali su nešto iskusniji protivnici iskoristili sve greške našeg tima i ostvarili maksimalan trijumf. 

Na kraju dana, u takmičarski najvažnijoj utakmici za Klub, naši pioniri su gostovali u Staroj Pazovi. Pobedom od 3-0 u setovima, protiv vrlo dobre ekipe Jedinstva, naši odbojkaši su zabeležili i drugu maksimalnu pobedu u okviru grupne faze Pionirskog prvenstva Vojvodine. Predvodjeni, danas izuzetno raspoloženima, kapitenom Miškovićem i primačem servisa Muškinjom, dečaci su napravili još jedan korak ka 1/4 finalu ovog takmičenja. 

Leave a Comment

Fields with * are required.