posted by admin on January 4, 2018

Naši pioniri su zabeležili dve pobede i poraz nakon prvog dana takmičenja na Novogodišnjem medjunarodnom festivalu odbojke koji se održava u Novom Sadu.

Iako su prvi takmičarski dan započeli porazom od 2-0 od Murse iz Osijeka (19-21, 19-21), izabranici trenera Banjca nisu klonuli duhom, već su u naredna dva susreta zabeležili pobede. Prvo su savladali odbojkaše Novog Sada sa 2-0 u setovima, a nakon njih i odličnu ekipu sastavljenu od igrača zrenjaninskog Proletera i Bavaništa sa 2-1.

Sjajnom igrom u sve tri utakmice, u konkurenciji kadeta, naši dečaci su još jednom pokazali svoj kvalitet, timski duh i neprestanu želju za dokazivanjem. Nepokolebljivi u svojim namerama, istrajni i odlučni da pruže maksimum, ne razmišljajući o snazi rivala, oni su iz poena u poen delovali sve bolje, da bi odličan dan krunisali velikim trijumfom.

U nastavku takmičenja naš tim će, sutra od 15h, odigrati i poslednju utakmicu u grupi sa beogradskim Blok autom, posle kojeg će se znati sa koje pozicije natavljaju takmičenje u 1/4 finalu kada se timovi naše grupe ukrštaju sa rivalima iz grupe A.

Leave a Comment

Fields with * are required.