posted by admin on February 16, 2019

Prvi Respekt kup 2019, turnir u mini odbojci, održan je u Kaću. Preko petstotina devojčica i dečaka prikazivalo je svoje odbojkaško umeće u sali OŠ ''Djura Jakšić'', družilo se i uživalo u svom omiljenom sportu.

Naš Klub, predstavljalo je 15 odbojkaša, mladjih pionira, rasporedjeno u tri ekipe. Trener Nikola Emer je, u odsustvu prvog trenera Mitra Banjca, imao priliku, da prvi put, samostalno, predvodi svoje odbojkaše, doživevši debi za pamćenje.

Dva zlata i jedno srebro, nakon medjusobnog nadigravanju u finalu naše dve ekipe, rezime su jednog, zaista, prelpog dana. Druženje sa devojčicama i dečacima iz čitave Vojvodine, uživanje u nadmetanju i na kraju, podizanje pehara sa medaljama oko vrata, ostaće zauvek u uspomenama svih. 

Načinom na koji su predstavljali Klub, prikazanim igrama i ostvarenim rezultatom, naši najmladji takmičari, braća Jovanović, Popin, Djordjević, Čolaković, Kuljić, Vasiljev, Radović, Mirković, Marić, Aleksić, Nedeljković, Miljuš, Tonković i Lukić,  su pokazali da idu pravim putem, prateći u stopu svoje starije drugare, pionire, aktuelne šampione Vojvodine i viceprvake Srbije.

3a02e7362cc3be482096478d806b6473.jpg


Leave a Comment

Fields with * are required.