posted by admin on March 11, 2019

Sjajnom igrom, koja je krunisana trijumfom od 3-0 (25-19, 25-23, 25-8), naše prvotimke grabe ka višem rangu takmičenja. Njihovi klupski drugari, pioniri, su istim rezultatom izborili, četvrto za redom, učešće na finalnom turniru Prvenstva Vojvodine koje će se iduće nedelje odigrati u Kleku.

Silovite od samog starta, u utakmici protiv direktnog konkurenta za ulazak u I Vojvodjansku ligu, naše odbojkašice, izabranice trenera Stojića, su protutnjale kroz Sremske Karlovce i napravile veliki korak ka želejnom cilju. U utakmici protiv, do tada prvoplasiranog Partizana, naše devojke su prikazale odličnu igru. Dominantne u svakom elementu, predvodjene sjajnom Miom Mišković, koju su pratile ostale saigračie, one su vrlo ubedljivo osvojile tri boda. Izuzev drugog seta, kada su velikim brojem servis grešaka dali šansu rivalu, naše najstarije takmičarke su bez većih problema privele ovu utakmicu kraju. Poslednji set, koji je rezultatski bio najubedljiviji, obeležila je fenomenalna servis serija Marije Ćirić koja je na taj način trasirala puta ka sigurna tri boda u derbiju.

Pioniri su i u revanšu bili bolji od Stražilova. Rezultat od 3-0 u setovima bio je dovoljanda se bez ikakvih nedoumica odredi putnik za finalni turnir u Kleku. Za razliku od prvog meča koji je odigran u Sremskim Karlovcima, naši dečaci su bili puno bolji, sigurniji i reklo bi se, motivisaniji za igru. Trener Banjac će i ove sezone, potpuno zasluženo, voditi svoje pionire na završni turnir. Put do Kleka bio je popločan sa osam ubedljivih pobeda. Kvalitet je na strani naših pionira i sigurni smo, da će bronzi iz 2016. i zlatu iz 2018., biti pridodata još jedna medalja. Kojeg sjaja, znaćemo u nedelju 17.3.2019.

U takmičenjima Lige Tns, ovaj vikend nije doneo puno radosti. Pioniri su izgubili od Voše, a mladji pioniri od Stražilova, dok su nekompletne pionirke doživele poraz od Mladosti. Mladje pionirke su u derbiju kola poražene od ekipe Žok Futog.

Leave a Comment

Fields with * are required.