posted by admin on April 9, 2019

I zvanično, nakon pobede nad Dunav volleyom od 3-0 u setovima, naše protimke su osvojile prvo mesto u II Vojvodjanskoj ligi i na taj način, zasluženo, kao najbolje u sezoni 2018/2019 , izborile mesto u višem rangu takmičenja.

Iako su prvi deo sezone završile na 4. mestu, sa nekoliko bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani ŽOK Futog, naše devojke su odigrale maestralno, i predvodjene svojim trenerom Draganom Stojićem, bez poraza, okončale drugi deo, na tronu.

Kvalitetan rad, jedinstvo ekipe i želja da se napokon izbore za viši rang takmičenja, I Vojvodjansku ligu, bili su pokretač odbojkašicama od avgusta prošle godine kada su krenule ka vrhu. Godinama unazad su sanjale san, ali bi, kao po pravilu, pred sam kraj takmičenja, posustale, i prepustile lidersku poziciju svojim rivalima. Ovoga puta, na sreću svih nas koji volimo SK Volley, izdržale su do samog kraja. 

Ostaće zapisano, da su: Tamara Djurkić, kapiten, Bojana Buljić, Danica Nikić, Milana Zagorčić, Milica Andrić, Marija Ćirić, Maša Grujić, Jelena Lalić, Lana Milićević, Darija Nešticki, Katarina Stevanović, Emilija Stojčevska, Ivana i Jovana Torović, Tara Trifunović, Mihajla Jurišić, Iva Mančev i Mia Mišković, prva generacija odbojkašica SK Volley koja je u seniorskom rangu takmičenja ostvarila rezultat vredan pažnje.

Čestitamo im na tome, verujući, da će i naredne generacije devojčica pratiti njihov put, vredno raditi i u budućnosti predvoditi SK Volley do još većih odbojkaših visina.

Na kraju utakmice sa Dunav volleyom, predstavanik OSNS, Dragan Čučković, i specijalni gost Stevan Simić, odbojkaš OK Vojvodina NS seme i reprezentativac Srbije, uručili su medalje šampionkama i pobednički pehar našem kapitenu Tamari Djurkić.

Leave a Comment

Fields with * are required.