posted by admin on May 15, 2019

Nakon ubedljivog trijumfa na finalnom turniru prvenstva Vojvodine za pionire naše dečake, koji i na ovom takmičenju nastupaju pod imenom, našeg tehničko - sportskog partnera, OK Vojvodina Ns seme, očekuje najveći izazov u sezoni. Oni će, od petka, 17.5.2019. do nedelje 19.5.2019. u Zrenjaninu, izaći na megdan najboljim timovima koje naša zemlja ima. 

Žreb, koji je obavljen u prostorijama OSS u Beogradu, je bio nemilosrdan. U grupi A, saćekaće ih aktuelni šampion Srbije, VGSK iz Velikog Gradišta i ekipa Takova iz Gornjeg Milanovca. 

Srebro iz prošle i bronza iz pretprošle sezone svrstavaju izabranike trenera Banjca u jednog od favorita na finalu pionirskog prvenstva Srbije, medjutim, bez ozbiljnog pristupa, koncentarcije i borbenosti nema prostora za optimizam. Verujemo da ekipa to zna. Period rada iza njih, posvećen ovom dogadjaju, daje nam pravo za optimizam.

Oba susreta u grupi A, posle kojih će se znati rasplet, naši pioniri igraju u petak, prvog dana turnira, u 10h sa VGSK a u 17h sa Takovom. Samo prvoplasirani tim prolazi medju četri najbolja, u borbe za medalje.


Leave a Comment

Fields with * are required.