posted by admin on June 9, 2019

Pobedila je odbojka, pobedila su deca. 11. po redu, Trofej SK Volley u streetvolleyu je po ocenam svih učesnika -  uspeo. U vrlo teškim uslovima, po velikoj vrućini, odbojkaši i odbojkašice, njih oko 700, iz tridesetak klubova, rasporedjeni u 96 ženskih i 22 muške ekipe, su ipak, sa osmesima napustili sportske terene OŠ ''Desanka Maksimović'' u Futogu, sa željom da se vidimo i dogodine.

Posle reči dobrodšlice, našeg odbojkaškog velikana, Andrije Gerića, počela su takmičenja u dve starosne kategorije devojčica i dečaka. Na 16 terena odigrano je mnoštvo zanimljivih utakmica. Kako je vreme prolazilo, deca su bila sve razigranija na pravougaonom terenu, jednako isto i van njega, koristeci slobodno vreme za igru.

Na kraju, u predvečerje, nakon utakmica za medalje, dobili smo i najbolje u sve četiri kategorije.

U konkurenciji devojčica, 2007. i mladje, slavile su odbojkašice temerinskog Grbića, druge su bile devojčice iz Kleka a treće iz novosadskog Štrand volleya. Najbolja odbojkašica bila je Lena Mihaljica iz pobedničke ekipe.

e61a9b6c23d32ca4ff1f41fe6bb590e1.jpg

Ekipa Ns volley teama je u velikom i vrlo kvalitenom finalu, u kategoriji 2005/2006, posle taj breka savladala OK Beograd, doksu u meču za bronzu Grbičke bile bolje od Smeča iz Veternika. Odbojkašica NS Volley teama, Prašcević Maša, ponmela je titulu MVP.

U obe kategorije dečaka dominirali su odbojkaši SK Volleya. Puleni trenera Banjca osvojili su prva mesta u obe kategorije još jednom pokazavši da su medju najboljima u Vojvodini. 
Kod starijih, 2004/2005, srebrni su bili odbojkaši Kleka, dok su kao treći, bronzu osvojili, odbojkaši OK Vojvodina Ns seme. Jovan Torbica, odbojkaš prvoplasirane ekipe SK Volley, izabran je za najboljeg odbojkaša.

U mladjoj grupi takmičenja, SK Volley 2 je osvojio srebro , dok su Klečani, u borbi za III mesto, nadigrali OK Bečej. Za najboljeg igrača, žiri je odabrao, Uroša Popina iz SK Volley.


Organizacija je, kao i godinama u nazad, bila veoma dobra. Tehnički partner našeg Kluba, OK Futog West, je i ove godine dao veliki doprinos u planiranju i sjajnoj realizaciji ovog spektakla. Namibid, proizvodjač sportskih rekvizita za odbojku je darivao najbolje, baš kao i Galerija satova Berić.

Leave a Comment

Fields with * are required.