posted by admin on June 17, 2019

Lepe vesti stigle su danas poslepodne na adresu našeg Kluba a iz kancelarije Odbojkaškog saveza Srbije. I ove godine, predstavnici našeg Kluba, njih dvojica, učestvovaće u jednom od selektivnih kampova (za 2004/2005 godište) koje organizuje Savez, a kojim će rukovoditi trener Radomir Veličković.

Nakon srebra kojeg su zajedno sa svojim saigračima osvojili u Kikindi, na finalnom turniru predpioniorskog Prvenstva Vojvodine, i individualnih priznanja za najbolje, naši odbojkaši, Dušan Ćućilović i Jovan Krnjajić, dobili su poziv za Omladinski kamp perspektivnih odbojkaša Srbije, koji će se od 04-10.07.2019. održati u Karatašu!

Privilegija da se od toliko dečaka koji igraju odbojku baš dvojica iz našeg Kluba nadju u 16 odabranih svakako prija ali i obavezuje. Nadamo se, da će naši odbojkaši, opravdati poziv, i stopama svojih prethodnika iz SK Volleya, na pravi način predstaviti sebe, svoje saigrače i Klub u celini, steći nova uskustva i iskoristiti priliku da medju najboljima u Srbiji pronadju svoje mesto i u budućnosti.

Leave a Comment

Fields with * are required.