posted by admin on October 6, 2019

Pripremni period se polako bliži kraju. Trener Stojić i njegove odbojkašice, seniorska ekipa našeg Kluba, su vrlo blizu debitantskoj sezoni u I Vojvodjanskoj ligi. U okviru kontrolnih utakmica, oni su danas ugostili Libero iz Bačkog Gradišta i temerinski Blok aut.

U prvoj utakmici naše odbojkašice su bile bolje od Libera. Slavile su sa 3-0. U medjusobnom duelu naših gošći, ekipa iz Temerina je bila bolja i maksimalnim rezultatom savladala Liberke. U poslednjem susretu, koji je na neki način odlučivao o prvaku ovog trijagonala, naš tim je samo u prvom setu parirao ekipi Blok auta, koja je na kraju, sasvim zasluženo, slavila sa 3-0.

Na 14 dana do početka takmičenja možemo biti zadovoljni vidjenim. U susretima, sa dva tima, koja su već nekoliko godina u rangu I Vojvodjanske lige, naše odbojkašice nisu bile inferiorne, na protiv, one su na mahove zaista parirale iskusnijim rivalkama i pokazale da će u sezoni pred nama biti nezgodan rival svojim protivnicama.

Idućeg vikenda, u Dositejevu stižu novi rivali, drugolgaš iz Futoga, Futog west i ekipa ŽOK Subotice. Rivali za respekt, protiv kojih, naše odbojkašice moraju pokazati sav svoj kvalitet, iskoristiti šansu i na pravi način napraviti uvertiru za start novog šampinata koji je na programu 19.10.2019.


Leave a Comment

Fields with * are required.