posted by admin on October 24, 2019

U prostorijama OSV u Novom Sadu, u prisustvu predstavnika klubova, izvučene su tri grupe od po šest klubova i odredjeni parovi za prvi deo, novog formata, pionirskog prvenstva Vojvodine za odbojkaše.

Naši dečaci, koji su u prethodnoj sezoni bili šampioni pokrajine, startuju u Bačkom Petrovcu, prvog vikenda novembra. Nakon toga, u nastavku grupne faze, oni će ugostiti Stražilovo iz Sremskih Karlovaca a onda gostovati sremskomitrovačkom Sremu. Četvrto kolo, izabranici trenera Banjca, igraju sa Novim Sadom, dok u petom, poslednjem kolu grupe C, gostuju OK Vojvodina.

Nakon jednokružnog igranja u grupi, najbolje tri ekipe, iz sve tri početne grupe, stiču pravo nastupa u novoformiranoj, jedinstvenoj grupi, u kojoj će se naći 9 najboljih ekipa iz cele Vojvodine. U ovoj, drugoj fazi, naše pionire očekuje još osam rivala, a najboljih četriri stiču pravo da se takmiče na finalnom turniru za sezonu 2019/2020.

Nadamo se, da će, kao i prethodnih godina, naš pionirski tim igrati kvalitetno, maksimalno motivisano i hrabro, preskočiti sve prepreke i po peti put za redom stati uz rame sa najboljima u svom uzrastu.

Leave a Comment

Fields with * are required.