posted by admin on October 28, 2019

Nakon startne pobede u debitantskoj sezoni I Vojvodjanske lige, naše odbojkašice su drugo kolo završile porazom. Novi Sad je bio bolji i potpuno zasluženo osvojio sva tri boda.

Iako su se ozbiljo pripremale za ovaj meč, dobro trenirale, odbojkašice trenera Stojića nisu uspele da iznenade odličnog rivala. Na protiv, one su, u većem delu susreta, bile potpuno nadigrane. Bez vidljive želje, letargične od samog starta susreta, naše devojke su položile oružje bez ispaljenog metka. Za razliku od prve utakmice, protiv Libera, ekipa nije bila na svom prepoznatljivom nivou igre, motivacije i zalaganja. Novosadjanke su to iskoristile, odigrale odličan meč, i bez problema uknjižile tri boda.

Činjenica je da naše najstarije odbojkašice nisu zaboravile da igraju, ali sa druge strane, ukoliko žele nešto više, protiv Grbića, u trećem kolu, moraće dobro da zapnu u radnoj nedelji pred njima, zaborave na proaz ali i izvuku pouke. Sigurni smo da one to mogu, te da će radost trijumfa osvetlati njihova lica već u subotu 02.11.2019. goidine, kada dočekuju ekipu iz Temerina.

Leave a Comment

Fields with * are required.