posted by admin on October 28, 2019

Nakon dva vikenda, u kojima su odigrale četiri utakmice, naše najmladje odbojkašice koje sa klupe predvodi trener Nikola Emer, uz asistenciju Sandre Samardžić, možemo reći da sve planirano polako dolazi na svoje mesto.

Požrtvovan rad na treninzima, ogromna želja za napretkom, motivacija i prisutnost, još jednom su se potvrdili kao jedini put kojim treba ići. Ozbiljan pedagoški pristup svakom elemnetu igre te želja malih odbojkašica za radom, donose rezultate. Pozitivna atmosfera na treningu, radost i zadovoljstvo koji je prate, svakakao jesu jedan od najvažnijih segmenata u razvoju deteta. Simbioza onog šta se radi i onog kako se radi pokazali su se kao dobitna kombinacija , pa s toga, ne treba da čudi zadovoljstvo na licima trenera i dece nakon svakog odigranog poena. Verujemo da će u periodu pred nama biti još bolje, radnije i produktivnije za sve.

Iako je, takmičarski, rezultat u drugom planu, napomenućemo, da su naše devojčice, za vikend, savladale Štrand Volley, dok su u utakmici protiv Dunav volleya osvojile jedan set.


Leave a Comment

Fields with * are required.