posted by admin on November 1, 2019

Pionirsko prvenstvo Vojvodine, za pionire, njegova grupna faza, započela je sinoć, u sali Partizana u Sremskim Karlovcima, gde su, naši fenomenalni pioniri, posle vrlo uzbudljive i dramatične utakmice, nakon pet odigranih setova, savladli sportske rivale, svoje vršnjake iz Stražilova sa 3-2.

Tokom čitavog usreta vidjena je zanimljiva, vrlo napeta i rezultatski neizvesna utakmica. Obe ekipe su želele pobedu i dale sve od sebe u više od dva sata igre. Predvodjeni Torbicom, naši dečaci su bili bolji, i za nijansu srećniji od svojih drugara sa druge strane mreže. Ćućilović i Jovanović su odlično razigrali svoje napadače, raspoloženog Grekulovića, Torbicu i Krnjajića.  Sigurnim servisom Nikole Čolakovića, te rezerviste , mladjeg, Čolakovića, Pavla, naši pioniri su pravili razliku i u tom segmentu igre nadvisili rivala. Sve u svemu, sjajno izdanje naših pionira koje je sa klupe, vrlo temperamento, sa puno emocija, predvodio trener Mitar Banjac.

Već u nedelju, dečaci putuju u Baćki Petrovac, gde će odigrati i svoju drugu utakmicu u grupi, protiv Mladosti.

Iste večeri, u okviru Lige TNS 1, naši predpioniri su odmerili snage sa Stražilovom ali su, i pored dobre igre, doživeli poraz od 3-0 u setovima.

Leave a Comment

Fields with * are required.