posted by admin on November 3, 2019

Prvi takmičarski vikend naših mladjih selekcija prošao je u zanku pionira. Izabranici trenera Banjca odigrali su dve utakmice i u obe slavili maksimalnim rezultatom. Devojčice su ostale bez pobede, ali smo sigurni da će već idućeg vikenda biti daleko uspešnije.

U svojoj drugoj utakmici Pionirskog prvenstva Vojvodine naši dečaci su pobedili Mladost iz Bačkog Petrovca sa 3-0. Trener Banjac je iskoristio priliku da pruži šansu svim odbojkašima koji su odigrali veoma dobro. Dan ranije, u subotu, oni su ugostili ekipu Vojvodine Ns seme i u okviru Lige TNS slavili bez izgubljenog seta, potpuno nadigravši svog rivala.

Devojčice su bile dobre ali nedovoljno za nešto više sem časnih poraza. Na žalost, bez osvojenog seta. Pionirke su savladane od Ns volley teama, mladje pionirke od Beočina, dok su najmladje, u utakmici Lige TNS 5/6, bodove prepustile ekipi FOK.

982d8a454b90eb3725a4c85999fd595f.jpg

Prvotimke su igrale utakmicu protiv odlične ekipe Grbića ali sem jednog seta nisu imale snage, ali ni sreće, da osvoje makar bod. Igra je, pogotovo u trećem i četvrtom setu bila kvalitetna, ali su greške, u prelomnim momentima igre, odvele ekipu u poraz od 3-1. 

Kvalitet timova u I Vojvodjanskoj ligi je takav, da se samo sa maksimalnom koncentracijom, sigurnom realizacijom i sa minimumom grešaka, može težiti ka trijumfima, za koje, naše devojke, apsolutno imaju potencijal. Verujemo, da će već u nekom od narednih susreta, tim Dragana Stojića, povećati bodovni saldo. Svojim radom one to i zaslužuju.

Leave a Comment

Fields with * are required.