posted by admin on February 26, 2020

Iako nismo učestvovali, imali svog predstavnika koji se borio za pehar namenjen prvaku juniorskog prvenstva Vojvodine, s ponosom možemo reći da su naši dečaci, nekadašnji članovi SK Volley, obeležili ovaj dogadjaj koji je minulog vikenda završen u Kleku.

Naime, u utakmici finala, koje su odigrali odbojkaši Vojvodina Ns seme i OK Novi Sad, nastupilo je jedanaest odbojkaša, koji su do izlaska iz pionirske konkurencije odbojkaško znanje sticali u našem klubu, pod dirigentskom palicom trenera Mitra Banjca, koji je prisustvovao meču i sa ponosom, nakon finala, barem na kratko, opet, okupio svoje nekadašnje odbojkaše.

Za Vojvodinu, koja je osvojila titulu, su nastupali: Uroš Malešević, Uroš Mišković, Aleksa Kozić, Veljko Ćulibrk, Aleksa Djurdjev, Uroš Muškinja i Marko Makarić, dok su u Novom Sadu igrali: Veljko Prišić, braća Novaković, Marko i Djordje, Nikola Suknjaja.

Sve ovo je veliki motiv za nas, upravu kluba, stručni štab i sve odbojkašice i odbojkaše, koji danas, ponosno, nose dres SK Volley, sanjajući svoje odbojkaške sne, da i dalje nastavimo u istom ritmu, maksimalno ozbiljno, posvećeno i požrtvovano u svakoj narednoj aktivnosti koja je pred nama. 

Leave a Comment

Fields with * are required.