posted by admin on June 5, 2020

Pioniri trenera Mitra Banjca su još jednom osojili prvo mesto u Ligi TNS, koju organizuje Odbojkaški savez Novog Sada, i po peti put od osnivanja Kluba postali šampioni.

Na osnovu Pravilnika o takmičienju OSSRB, a zbog proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Srbije, donesena je odluka da se sva odbojkaška takmičenja prekinu i da se prvoplasirane ekipe, u tom trenutku, proglase pobednicima svojih takmičenja za sezonu 2019/2020!

Nekoliko dana ranije, pre ove odluke, u medjusobnom odmeravanju snaga, naši dečaci su pobedom od 2-1 u setovima, savladali, do tada lidera na tabeli, sremskokarlovačku ekipu Stražilova i preuzeli mesto na tronu. Igrom slučaja, na sreću naših pionira, ta utakmica je na kraju i odlučila prvaka. Svakako, da je bila obrnuta situacija, ne bi bilo nezasluženo i da su dečaci Stražilova odneli trofej.

OSNS je danas, u školskom dvorištu OŠ ''Dositej Obradović'', organizovao promociju šampiona. Medalje i pehar namenjen prvaku našim odbojkašima dodelili su nekadašnji pioniri SK Volley: Veljko Prišić, prvotimac Vojvodine, te juniori ovog Kluba, Uroš Malešević i Uroš Mišković.

Ceremoniji su prisustvovali predsednik Kluba Vasa Mijić, kao i sportski direktor Andrija Gerić, koji su čestitali dečacima na ostvarenom rezultatu i poželeli im još puno uspeha u budućnosti. 

Tokom sezone za tim su nastupali: kapiten Grekulović, Ćućilović, Krnjajić, Torbica, Deretić, MiškovićKuljić, braća Jovanović, Toma i Viktor, braća Čolaković, Pavle i Nikola, Djordjević, Popin, Vasiljev i braća Dumanjić, Djordje i Vuk.

Leave a Comment

Fields with * are required.