posted by admin on March 10, 2021

Korak po korak, skromna ali sigurna u sebe, ona je gazila svojim putem. Usmerena, pažljiva, nepokolebljiva i istrajna, uvek spremna za rad, slušala je i verovala. Od školice odbojke našeg SK Volley stigla je do pionirske slekecije Srbije. I ne samo to! 

Teodora Kričković, tehničar naše seniorske ekipe, jedan od najboljih izdanaka trenera Dragana Stojića, koji ju je, 2019. i odveo na prvo testiranje perspektivnih odbojkašica, u organizaciji OSSRB, izborila se za mesto medju dvanaest odabranih pionirki koje predstavljaju Srbiju na kvalifikacijama za prvenstvo Evrope! 

Vrednim radom na svakom okupljanju, izgaranjem na treninzima, te nespornim talentom, ljudskim i odbojkaškim kvalitetima, uverila je selektora Zekića da joj poveri mesto startnog dizača i ukaže veliku čast, privilegiju retkih, da ponese onu čuvenu traku ispod broja - kao kapiten pionirske odbojkaške reprezentacije Srbije! 

Pobedama nad Makedonkama i Rumunkama, od po 3-0, Kričkovićeva i njene drugarice su sve bliže cilju. Željeno prvo mesto i direktan plasaman na EP, ako se ''po jutru dan poznaje'' su na domak ruke! 

Nadamo se, da će pobede, u naredna dva meča, protiv Bugarske i Turske, i potvrditi očekivanja svih i biti viza za prvo veliko takmičenje, te da će naša Teodora, u subotu, u Vrnjačkoj Banji, podići pehar namenjen šampionu.


Leave a Comment

Fields with * are required.