posted by admin on May 10, 2021

Pobedom u polufinalnom duelu, kojeg su u nedelju odigrali protiv odbojkaša Voše, naši pioniri su se plariali u veliko finale Lige TNS, gde će im protivnik biti izuzetno dobra ekipa Stražilova. 

Nakon drugog mesta, posle regularnog dela lige, naši dečaci su, najpre, u 1/4 finalu, bili bolji od Dunav volleya. Pobedom od 3-0, oni su sebi trasirali put ka polufinalu gde ih je čakala Voša, koja je, prethodno, savladala pionire Vojvodine Ns seme. 

Lakše nego što se očekivalo, ekipa trenera Mitra Banjca je potpuno nadigrala rivala, zabeležila pobedu od 3-0 i izborila plasman u veliko finale. U sva tri seta naš tim je bio mnogo bolji rival. Protivnički odbojkaši su bili potpuno inferiorni i, u ovom momentu, nedorasatao takmac našem timu.

Tradicija se nastavlja. Generacijama u nazad, prethodnih šest sezona, naši odbojkaši su igrali finale. Nakon bronze, u sezoni 2014/2015 naši pioniri su osvojili 4 zlata i jedno srebro na finalnim turnirima koje je organizovao OSNS. Verujemo, da će novo, sedmo po redu finale, doneti veliku radost, prvo mesto i zlato koje današnja generacija Volleyovaca, poredvodjena kapitenom Ćućilovićem, svakako zaslužuje!

Finale se igra u dve dobijene utakmice a prvi meč je na programu u nedelju, 16.5.2021. u Sremskim Karlovcima, sa početkom od 17:45h.

Leave a Comment

Fields with * are required.