posted by admin on May 16, 2021

U prvoj utakmici finalne serije gradske lige pionira, odbojkaši našeg Kluba, predvodjeni trenerom Banjcem, su gostovali u Sremskim Karlovcima i pobedili sa 3-0.

U sjajnoj atmosferi, koje se ne bi postidela takmičenja u mnogo ozbiljnojoj konkurenciji , na kakvu smo u Sremskim Karlovcima navikli, naši pioniri su se bolje snašli, odigrali kvalitetnije od rivala i zasluženo slavili

Od starta prvog seta, pa do njegovog kraja, dečaci SK Volley su konstantno vodili. Karlovčani su pokušavali da uhvate priključak, medjutim, naši odbojkaši, pre svih Popin i Čolaković, im to nisu dozvolili. Vodjstvo od 1-0 potvrdjeno je dobrom igrom i na početku drugog seta. Medjutim, uporni odbojkaši Stražilova nisu odustajali, pa su ubrzo, pre svega, zahvaljujući odličnom servisu, napravili preokret. Do pred sam kraj seta domaćin je vodio ali su Deretić i Popin sa nekoliko dobrih napada stavili tačku na ovaj izuetno zanimljiv set i doneli radost našoj ekipi. Treći, poslednji period igre, u kojem su treneri oba tima dali šansu rezervistima, je, takodje, pripao našim pionirima.

Da li će naš kapiten Dušan Ćućilović, podići novi, peti po redu, trofej TNS ili će se odlučujuća, treća, utakmica odigrati u Sremskim Karlovcima, znaćemo u subotu, 22.5.2021.Tada će se, u sali OŠ ''Dositej Obradović'' sa početkom u 19h, sastati isti rivali, i odigrati drugu, nadamo se, odlučujuću, utakmicu finalne serije. 

Leave a Comment

Fields with * are required.