posted by admin on May 22, 2021

U sedmoj uzastopnoj sezoni, od kako učestvuju u završnici pionirske Lige TNS , odbojkaši našeg Kluba su osvojili svoju petu titulu, pobediši večeras, u drugoj utakmici finalne serije, Stražilovo iz Sremskih Karlovaca maksimalnim rezultatom!

Posle pobede u susretu koji je otvorio seriju, pre nedelju dana, naši dečaci su iskoristili prvu priliku i bez izgubljenog seta, u revanšu, porazili rivala i potpuno zasluženo osvojili vredan trofej. Iako su kroz dobar deo prvog seta i na momente u drugom, igrali dobro, vodili i opasno pretili, odlični odbojkaši Stražilova su se ipak morali da zadovolje samo srebrnom medaljom i drugim mestom na kraju takmičenja.

Naš tim nije blistao, ali je ipak, u najažnijim momentima utakmice, pokazao više. Čolaković Pavle i Deretić Nikola, koje je sjajno razigrao kapiten, dizač, Dušan Ćućilović, bili su nerešiva enigma za protivnički blok i osnovna razlika, vredna trijumfa, u ovoj, ispostavilo se, odlučujućoj utakmici.

Naravno, doprinos svakog od igrača, na koje je trener Banjac računao kroz čitavo takmičenje, je bio nemerljiv. Timski duh, sloga i zalaganje, veliko odricanje te mukotrpan rad koji je započet još u avgustu prošle godine su doveli tim do trona i na taj način, po ko zna koji put, potvrdili dominaciju našeg Kluba u pionirskom uzrastu i što je još bitnije, decenijsko, kontinuirano stvarenje kvalitetnog igračkog kadra, od kojeg će, sigurni smo u perspektivi, imati korist i srpska odbojka u celini.

Na kraju, ispred OSNS, medalje i pehare obema ekipama, uručio je Veljko Prišić, odbojkaš OK Vojvodina NS Seme, a nekad i sam, u dresu SK Volley, osvajač ovog trofeja i MVP za sezonu 2016/2017!

Vasa Mijić i Andrija Gerić, osnivači Kluba, su bodrili svoj tim u obe utakmice, na kraju čestitali, kapietnu Ćućiloviću, njegovim saigračima, Mariću, Čolakoviću, Deretiću, Miškoviću, Vasiljevu, Batezu, Stuparu, Tonkoviću, Djordjeviću, Brkljaču, Stuparu, Popinu, Mirkoviću, Kuljiću i Dumnajiću, kao i njihovom treneru, trofejnom Volleyovom stručnjaku, Mitru Banjcu, na sjajnoj sezoni, rezultatima koje su ostvarili, poželevši im da i u budućnosti nastave još bolje nego do sada!


Leave a Comment

Fields with * are required.