posted by admin on June 10, 2021

Pred samo spuštanje zavese, za sezonu 2020/2021, naš Klub očekuje najkvalitenije takmičenje - 1. Prvenstvo Srbije za odbojkaše pretpionisrskog uzrasta, koje će se, od 11-13.6. održati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Naši mladi odbojkaši na turnir odlaze kao šampioni Vojodine. Svesni svog kvaliteta, osokoljeni odličnim radom u poslednjih dva meseca, pretpioniri trenera Banjca, jedva čekaju turnir u Zrenjaninu, gradu u kojem su prethode generacije Kluba već beležile odlične rezultate. 

Odbojkaški savez Srbije, kao orgnaizator takmičenja, na žrebu koji je upriličen pre desetak dana, saopštio je i grupe u kojima će najbolji pretpioniri Srbije započeti trodnevno nadmetanje. 

U grupi A, biće naš tim, a takmičiće se još i domaći Proleter, sremskokarlovačko Stražilovo i beogradski Laki Star. Sa druge strane, u grupi B, sa kojom će se naša grupa ukrstiti u utakmicama za plasman, igraće: Vojvodina, Bavanište, Borac iz Starčeva i Crnjanski iz Beograda.

Turnir počinje u petak11.6. od 17h, a dečaci našeg Kluba ga otvaraju protiv Proletera, od 19h, u drugoj utakmici dana! U subotu će Volleyovci izaći na megdan Stražilovu a zatim, u trećem meču grupe, Laki Staru. 

Nedelja je predvidjena za utakmice koje će odrediti konačan plasaman na Prvenstvu Srbije, a svi mi koji volimo SK Volley  očekujemo i verujemo da će naši Detelinarci doći do odličja!

 

Leave a Comment

Fields with * are required.