posted by admin on June 20, 2021

13. Trofej SK Volley, turnir u uličnoj odbojci 4-4, je uspeo u potpunosti, na radost svih učesnika! Devojčice i dečaci, iz osamdesetak ekipa, njih 500, koji su predstavljali svojih dvadesetak klubova, odigrali su veliki broj utakmica, družili se i uživali na terenima OŠ ''Dositej Obradović'' na Detelinari, a u isti mah napravili dobro delo - prikupivši novčanu pomoć za humanitarnu organizaciju ''Prvi korak'' tj za nabavku specijalnog robotizovanog sistema “Lokomat Pro”!

Mladje devojčice, odbojkašice rodjene 2009. su bile sjajne, odigrale su bezbroj utakmica, da bi na kraju, posle velikih uzbudjeja, plasman bio sledeći,  prvoplasirane su bile futožanke, odbojkašice Futog West, drugoplasirane iz NS Tima, dok su u borbi za bronzu devojčice iz Štrand volley nadigrale domaćina, ekipu SK Volley. Za najbolju odbojkašicu izabrana je Drinićeva iz Futog Westa!

Kod devojčica, u konkurenciji 2007. godišta, slavile su odbojkašice Grbića, druge su bile predstavnice Ns volley a treće igračice TSK Volley iz Temerina dok su, bez medalje,  na kraju, ostale odbojkašice NS tima, kao četvrtoplasirane. MVP ove kategorije bila je Lena Mihaljica iz pobedničke ekipe, koja je i treći put za redom, proglašena najboljom na Trofeju..

Mali odbojkaši, dečaci rodjeni 2009. su bili odlični. Nakon grupne faze za medalje su igrali odbojkaši Stražilova, koji su na kraju postali šampioni, Proleter iz Zrenjanina koji su se okitili srebrom, te bronzani SK VolleyKlek je ovoga puta ostao bez odličja ali su njihovi dečaci igrali zaista veoma dobro. Dušan Milosavljević iz OK Stražilovo, zasluženo je poneo epitet najboljeg pojedinca!

U konkurenciji starijih dečaka, zlatto su osvojili odlični odbojkaši Stražilova, srebro SK Voley a bronzu, takodje, druga  ekipa SK Volley . Sergej Ibralić , iz pobedničke ekipe, bio je najbolji odbojkaš medju svojim vršnjacima!

Pored predstavnika humanitarne organizacije ''Za prvi korak'' Trofeju su prisustvovali i naši legendarni odbojkaši, Andrija Gerić i Vladimir Batez, koji su u prisustvu Vase Mijića, jednog od organizatora 13. Trofeja, kao i godinama unazad, podržali ovu humanitarnu akciju našeg Kluba! 

Uz zahvalnost svima, trenerima, odbojkašima i odbojkašicama, njihovim roditeljima, Stanimiru Pauniću, direktoru škole ''Dositej Obradović'', na čijim terenima se održavalo takmičenje, zakazujemo, novo, 14. druženje, za jun 2022.

Leave a Comment

Fields with * are required.