posted by admin on August 29, 2021

Sedamdesetak devojčica i dečaka, pretpionirske i pionirske selekcije  SK Volley, vratilo se sa sedmodevnog Kampa koji je naš Klub organizovao u Somboru. 

Program, kojeg su naši treneri sačinili u Novom Sadu, je ispoštovan u potpunosti. Šta više, predvidjen rad je i premašen, jer su deca, u pojedinim momentima, svoje slobodno vreme želela da provedu u sali za trening.

Uslovi za treniranje, bili su odlični. Sale, u somborskim OŠ ''Dositej Obradović'' i OŠ ''Bratstvo - jedinstvo'', pružile su odbojkašicama i odbojkašima, sve potrebno za kvalitetan rad, veliki broj lopti te sportskih rekvizita namenjenih upravo odbojkaškom sportu. 

Treneri, Dragan StojićMitar BanjacNikola Emer i saradnik u radu, naš nekadašnji odbojkaš, Danilo Božić, su treninge prilagodili tehničkim elementima igre, insistirali na detaljima, velikom broju ponavljanja i koncentraciji u radu, iskoristivši sve raspoložive resurse! 
Bazeni SC ''Mostonga'', koji su bili na raspolaganju svakoga dana dali su kamperima potrebnu dozu opuštanja izmedju trening aktivnosti, druženja i zabave. Deca su to iskoristila na pravi način i sa osmehom provodila vreme u vodi i na vazduhu.

Dom učenika srednjih škola Sombor, koji nam je bio domaćin svih sedam dana, pružio je ekspediciji SK Volley zaista fenomenalne uslove boravka u svakom smislu. Ljubazno i predusretljivo osoblje, čist smeštaj, obilni i vrlo raznovrsni obroci, koje je domska kuhinja prilagodila sportistima, te različiti oblici rekreativnih aktivnosti, učinili su boravak u ovoj ustanovi - savršenim. 

Vasa Mijić, predsednik Kluba, je obilazio decu i zajedno sa Slobodanom Velemirom, kordinatorom rada svih selkcija, ispratio sedmodnevni boravak svoje ekipe do detalja, potrudivši se da sve bude kako je i zamišljeno!

Na kraju, prepuni utisaka, odlično pripremljeni za nastavak rada u Novom Sadu, naši Volleyovci su napustili Sombor, sa željom da i dogodine, u još većem broju, dožive jednako lepo iskustvo!
Leave a Comment

Fields with * are required.