posted by admin on September 6, 2021

Od samog osnivanja SK Volley, pored rada kojeg obavljaju u sali i stručno pedagoške podrške, Klub je omogućavao svojoj deci da prisustvuju mnogim odbojkaškim utakmicama - uživo.

Ovoga puta, pedesetak odbojkašica i odbojkaša našeg Kluba, u pratnji svojih trenera, prisustvovalo je samoj završnici Evropskog prvenstva za odbojkašice, koje je održano u beogradskoj Areni.

Nakon utakmice za bronzu, u kojoj je selekcija Turske savladala Holandiju sa 3-0, naša ekspedicija je uživala u muzičkom spektaklu kojeg je pre samog finala upriličio orgnaizator. Sjajnu uvertiru, koju su upotpunili pomenuti dogadjaji, zamenilo je dugo čekano, veliko finale EP 2021, u kojem su se sastale odbojkašice Italije i Srbije.

Na žalost 20000 gledalaca, koji su od prvog do poslednjeg poena navijali za Srbiju, beogradsku Arenu su sa zlatom i šampionksim peharom napustile Italijanke. 

Naše devojke, predvodjene kapitenom Majom Onjenović, nisu uspele da odbrane titulu prvaka Evrope, koju su dve godine ranije osvojile u Turskoj, ali su, bez obzira na poraz, ispraćene gromogasnim aplauzima publike!

Leave a Comment

Fields with * are required.