posted by admin on September 20, 2021

U kancelariji OSV, izvučeni su parovi za sezonu pred nama. Naše najsatarije odbojkašice pokušaće da, u 16 utakmica koliko ih čeka u ovom izdanju I Vojvodjanske lige, ostvare plasman u gornji deo tabele! 

U prvom kolu, 16/17.10.2021. one će dočekati bačkopalanački Merkur, a nakon njih, redom, odmeriti snage sa ekipama: Respekt, Star, Lavice, Voriors, Bloka aut  Elan volej i Grbić. Puno nepoznanica, novih ekipa i utakmica u kojima će , već tradicionalno, biti neizvesnosti!

Sigurno je jedno, neće biti ni malo lako! Podmladjen tim trenera Stojića, kojeg veoma dobro predvodi nekolicina iskusnijih prvotimki, spreman je za velika dela. Naravno, prepreke koje su ispred naših devojaka iziskivaće još kvalitetniji rad, maksimalan pristup obavezama i požrtvovanje svih.

Veliki teret pašće na Ljubicu Repaju, još uvek pionirku, koja će u sezoni pred nama, morati da zameni Teodoru Kričković, dosadašnju prvu tehničarku našeg tima, koja je nakon reprezentativnog leta svoju karijeru nastavila u superligašu Tent Obrenovac! 

Povreda Danice Nikić, lidera ekipe, kapitena tima, koja ju je potpuno odaljila iz takmičarskog pogona, ostavila je velikog traga na tim još u toku prošlog šampionata. Njena alternativa će biti iskusne Jovana Mitrović Marija Ćirić te vrlo perspektivna, odlična mlada odbojkašica Milica Janković!

Puno se očekuje i od Milice Latinović, srednjeg blokera, koja je, napokon, od samog starta primprema u maksimalnom treningu. Standardno dobre, uvek motivisane, Lana Milićević i Maša Grujić , liberi prvog tima, iskusnije za jednu sezonu, doprineće, kao i uvek, svaka na svoj način, željenim rezultatima u ligi, baš kao i Ana -Sara Ristić i Marijana Andjelković.

Korektor Neomi Kiš, ovoletošnje pojačnje seniorskog tima, devojka koja je već godinama radila uz ekipu, kao član Elan Volley, vredna, uvek motivisana, i te kako će značiti u izazovima koji slede. Potvrdila je to već na prvoj pripremnoj utakmici koju je naš tim odigrao sa OK Beograd!

Tamara DjurkićBojana Buljić i Mihajla Jurišić  deca kluba, će i ove sezone davati vetar u ledja svojim naslednicama i biti spremne da svojim iskutvom, u svakom potrebnom trenutku, povedu tim ka uspehu, dok će šansu, sa strane, čekati mladjane RadivojkovJelačić, Damjanović i Krstevski.

Trener Dragan Stojić je sve planirano u radu do sada i ostvario. Ekipa je fizički spremna, motivisana i  željno čeka niz pripreminih utakmica a ugovoreno ih je četiri: Štrand volley, Blok aut, Futog West i kao genealna proba revanš sa OK Beograd.


Leave a Comment

Fields with * are required.