posted by admin on October 18, 2021

U utakmici prvog kola I Vojvodjanske lige naše odbojkašice su doživele poraz. Merkur iz Bačke Palanke, prošlogodišnji vicešampion takmičenja, je bio srećniji i spretniji, te nakon puno uzbudjenja, preokreta i čudnih sudijskih odluka, zabeležio pobedu od 3-1.

Otvaranje samog meča pripao je gostujućim odbojkašicama, medjutim, poen po poen, naša ekipa je, najpre izjednačila a zatim, rezultatski, potpuno preuzela igru. Domainacija u ovom delu utakmice je nagradjena vodjstvom od 1-0 u setovima, za naš tim.

Umesto da, osokoljene sjajnom igrom u završnici prvog seta, nastave u istom ritmu, naše devojke su doživele totalni fijasko. Bačkopalančnke su im održale lekciju, bile sjajne u svakoj fazi igre  i superiorno došle do izjednačenja. 

Treći set je, nakon rezultatske klackalice, pripao gošćama, dok je u četvrtom, vidjena prava drama. Nju su prekinule, na očigled svih, lošom procenom nesigurne sudije ovog meča, dosudivši, pri rezultatu 25-24, za Merkur, poen koji to nije bio, u korist konačnog trijumfa gošći, danas, ipak, za nijansu, boljeg rivala!

U sledećem kolu, trener Stojić, koji je i pored poraza zadovoljan napustio salu na Detelinari,  će svoj tim izvesti na megdan Respektu, novajlijin u karavanu I Vojvodjanske lige.

Leave a Comment

Fields with * are required.