posted by admin on November 4, 2021

Još jedan takmičarski vikend, bogatog programa, je iza nas. Veliki broj utakmica svih naših selekcija doneo je dosta pobeda ali i po koji poraz, posle kojih su, iako tužne, naše odbojkašice izvukle  puno toga dobrog, što će im, sigurni smo, u nasatavku rada doprineti u ostvarivanju željenog cilja!

U svom debitantskom meču, naše najmladje odbojkašice, koje predvodi trener Nikola Emer, su, u okviru TNS 5/6, zabeležile pobedu. Pionirke, mladje i starije, nisu iale sreće. Izgubile su svoje mečeve u duelima, sa NS Volley timom, Dunav volleyom i NS timom, na Spensu!

Pioniri, trenera Banjca, su zablistali i po tradiciji, u okviru Prvenstva Vojvodine, slavili sa maksimalnih 3-0, protiv Mladosti u Novoj Pazovi. Dan ranije, takodje bez izgubljenog seta, oni su savladali OK Novi Sad, a u okviru Lige TNS.

Prvotimke su upisale novu, drugu u nizu, pobedu u utakmici protiv Stara. Slavlju, nakon trijumfa od 3-1, prethodila je vrlo neizvesna utakmica, koju su, stekao se utisak, izabranice trenera Stojića,trebalo da reše nekon tri seta.

Za nekoliko dana, u prvom novembarskom takmičarskom vikendu, naše ekipe očekuju nova iskušenja. Prvotimke dočekuju Lavice, pioniri vršnajke iz OK Vojvodina NS Seme, dok će u okviru gradske TNS LIge, naše najmladje devojčice i dečake čekati četiri rivala.Leave a Comment

Fields with * are required.