posted by admin on April 1, 2022

Pretpioniri trenera Mitra Banjca, naši mladi odbojkaši, rodjeni 2007. godine i mladji, zabeležili su sjajn rezultat i nakon četiri utakmice u grupnoj fazi Prvenstva Vojvodine, obezbedili plasman na finalni turnir koji će se odigrati  09.04.2022. godine.

nakon prvog kola, te poraza od Stražilova 0-3, ekipa trenera Banjca nanizala je tri vrlo važne pobede i sebi trasirala put medju najbolje ekipe pokrajine. Pobedama nad OK Vojvodina Ns seme 3-0, OK Sombor 3-0, te, na posletku, u utakmici odluke, protiv OK Spartak Subotica 3-0,  naši talentovani odbojkaši su pokazali karakter i zaslužili mesto na finalu.

Kapiten Tonković, te Stojiljković i Lukić, lideri ovog tima, će zajedno sa svojim saigračima, pokušati da ponove rezultat kojeg su u prethodnoj sezoni ostvarili njihovi stariji drugari, aktuelni prvaci Vojvodine i vicešampioni Srbije u pretpionirskoj selekciji.

Naravno, plasman u završnicu takmičenja je sam po sebi ogroman uspeh, svaka medalja bi značila ali bismo i bez nje bili zadovoljni ukoliko naši dečaci, narednog vikenda, daju, kao i do sada, svoj maksimum!

U polufinalu, pretpioniri našeg Kluba igraju protiv OK Bavaništa, dok drugi par čine OK Proleter Zrenjanin i Stražilovo iz Sremskih Karlovaca!

Leave a Comment

Fields with * are required.