posted by admin on April 1, 2022

Muška juniorska reprezentacija Srbije (U20), igrači rođeni 2003. i mlađi, počela je,  u nedelju, 27. marta, pripreme za turnir C grupe II runde kvalifikacija za XXVIII EP 2022, koji će se odigrati od 7. do 9. aprila u Ubu. 

Prof. dr Nedžad Osmankač, prvi trener juniora Srbije, na pripreme je pozvao 18 igrača, a medju saradnike, u stručnom štabu, uvrstio je i našeg trenera Dragana Stojića!

Stojić, koji je već dvanaestu sezonu u radu našeg Kluba, studiozni stručnjak, vrlo motivisan u poslu, je kroz dodatnu edukaciju, došao do zvanja skauta statističara i u toj funkciji će pomagati u radu našeg nacionalnog tima, te mu, verujemo, pomoći da obezbedi učešće na smotri najboljih kontinentalnih selekcija u konkurenciji odbojkaša U20.

Ponosni smo na Dragana, srećni što je još jednom dokazao sebe, svoj pregalački rad i na neki način krunisao prethodnu deceniju svog provedenog vremena u odbojkaškom sportu, edukujući ogroman broj mladih odbojkašica i odbojkaša našeg Kluba. Poznavajući ga, sigurni smo da na ovome neće stati, već da će i nas i sebe,  u budućnosti, sa ponosom predstavljati u odbojkaškom sportu!


Leave a Comment

Fields with * are required.