posted by admin on April 1, 2022

Sportske igre mladih su najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Već drugu godinu za redom, odbojkaši i odbojkašice našekg SK Volley uzimaju učešče na ovoj priredbi.

Posle prošlogodišnjeg poraza u finalu vojvodjanskog dela Igara, naši dečaci su ovoga puta, pod svodovima Spensa, bili ubedljivi i posle pobeda nad OK Vojvodina i OK Srem, obezbedili prvo mesto i plasman na završno takmičenje koje će se održati na Zlatiboru. Ovo je lepa nagrada za ekipu trenera Banjca, kapitena Popina, i njegove saigrače, koji sa nestrpljenjem očekuju svaki sledeći trening i utakmice, da na još jednom takmičenju ostavre rezultat vredan pažnje!

Na žalost, naše devojčice nisu imale sreće, pa su nakon dve utakmice u grupi završile svoje takmičenje, a njihov takmac, ekipa Lavica, će zajedno sa našim dečacima put srpske planinske lepotice!

Najbolje ekipe sa Zlatibora, odlaze u Split, na medjunarodno finale, gde se već godinama u nazad, krajem avgusta meseca, održava završna priredba Igara mladih regiona!

Leave a Comment

Fields with * are required.