posted by admin on April 21, 2022

Dragan Stojić i Mitar Banjac, treneri našeg Kluba, rukovodiće, tj asistirati u novosadskim pionorskim selekcijama odbojkašica i odbojkaša na popularnom 57. Majskom turniru - Trofeju Beograda, medjunarodnom takmičenju na kojem učešće uzimaju selekcije gradova sa teritorije nekadašnje Jugoslavije, a neretko i mnogih drugih evropskih zemalja.

Odličan rad u periodu iza nas, sjajni rezultati koje su ostvarivali kroz angažovanje u selekcijama SK Volley, ozbiljnost u poslu i autoritet koji obojica imaju, preporučili su naš trenerski tandem rukovodstvu gradskog saveza da ih angažuje za ovu akciju. Takodje, veliki broj reprezentativaca mladjih selekcija Srbije, koji su ponikli ispod svodova Dositejeve škole, argument su više odluci OSNS da baš Stojić i Banjac dobiju svoju šansu!

Banjac će u svojstvu prvog trenera selekcije pionira (U16), pomagati, selektoru Spasoju Milićeviću, inače treneru pionira OK Vojvodina Ns seme, dok će Stojić, sa pozicije selektora, odabrati pionirke (U15) i pokušati da iz njih izvuče ono najbolje, što su do sada, radeći u svojim klubovima, naučile. Njemu će asistirati, Milica Grbić.

Gradske selekcije, godinama unazad, su na ovom turniru ostvarivale zapažene rezultate medju kojima je i onaj, iz sezone 2007/2008. kada su, pod dirigentskom palicom, Slobodana Velemira, koordinatora svih selekcija našeg Kluba, odbojkašice osvojile srebrnu medalju!


Leave a Comment

Fields with * are required.