posted by admin on June 20, 2022

Finalnim turnirom, kojeg je u novosadskom hramu odbojke, Spensu, sjajno organizovao Odbojkaški savez Novog Sada, spuštena je zavesa na sezonu 2021/2022.

Odbojkaši trenera Mitra Banjca, pioniri i pretoiniri našeg SK Volley, potvrdili su svoju dominaciju i potpuno zasluženo, sa dve medalje, zaključili takmičenje.

U utakmicu za šesto zlato u ovom takmičenju, predvodjeni Lukom Batezom i Pavlom Čolakovićem, naši odbojkaši su savladali svoje sportske rivale, odbojkaše Stažilova iz Sremskih Karlovaca sa 2-1. Istim rezultatom, u utakmici za treće mesto, ekipa kapitena Nikole Lukića, savladala je favorita, OK Vojvodina NS Seme.

Ako se za pionire, koji su kroz čitav šampionat bili na liderskoj poziciji, očekivalo zlato, onda se za našu mladju ekipu, koju uglavnom čine pretpioniri, mora reći da su kao najpriajtnije iznenadjenje finalnog turnira. Četvrto mesto, koje su osvojili nakon reglarnog dela lige, premašili su dobrano, osvojvši, zlata vrednu, bronzu, na ovogodišnjem F4 turniru Lige TNS.

Medalje i pehare našim ekipama, uručili su dr Nedžad Osmankač, predsednik oSNS i Mićo Radanović, predsednik Sportskog saveza grada Novog Sada.


Leave a Comment

Fields with * are required.