posted by admin on June 9, 2023

Nakon više nego uspešne sezone za naš pionirski tim: srebra na Prvenstvu Vojvodine, bronze na državnom šampionatu i zlata u Gradskoj odbojkaškoj ligi, trojac SK Volley, Čolaković, Marić i Tonković, otputovao je u Beograd, na poziv reprezntacije Srbije, koja će se, u narednom periodu, bezmalo dva meseca, pripremati za IV Evropsko prvenstvo, u Podgorici (17-30.7.2023.).

Smešteni u hotelu Trim, na Košutnjaku, već tradicionalnoj, beogradskoj, bazi, pioniri Srbije treniraju dva puta dnevno, a svaki slobodan trenutak koriste za odmor i oporavak. Iz razgovora sa našim odbojkašima osetili smo odličnu atmosferu, motivisanost i želju svakoga od njih da srpski tim ostvari što bolji rezultat. Raduje činjenica, da je, uz standardne, Čolakovića i Marića, debitenat u dresu sa nacionalnim grbom, libero, Vuk Tonković, naišao na iskrenu dobrodošlicu svih reprezentativaca te da se i sam potpuno adaptirao na novu sredinu. 

Posle desetak dana rada u glavnom gradu Srbije, reprezentativci se, u utorak, 13.6. sele u Valjevo, gde će nastaviti svoj  predvidjeni deo priprema i boraviti šest dana.

Leave a Comment

Fields with * are required.