posted by admin on September 23, 2023

Danas je u Zrenjaninu, u popularnom Medisonu, obavljeno testranje perspektivnih odbojkaša, dečaka rodjenih 2009, sa teritorije AP Vojvodine, koje su organizovali i sproveli ljudi iz OSSRB, predvodjeni Pajom Sretenovićem i Bojanom Mihajlovićem.

Naš SK Volley se i ovoga puta odazvao pozivu, pa je trener Mitar Banjac u Zrenjanin poveo sedmoricu svojih odbojkaša; Pilipovića, Torbicu, Rondovića, Lakića, BeljanskogNićina i Miloševića, koji su kroz odredjene vežbe tehnike, te motorička testiranja pokazali svoje trenutno odbojkaško umeće te fizičke performanse.

Nakon rada u sali, predstavnici Saveza su prisutnim trenerima dali instrukcije u kom pravcu bi odbojkaši trebali da rade u svojim klubovima, te najavili prvo reprezentativno okupljanje početkom oktobra meseca u Beogradu.

Verujemo,da će našim odbojkašima ovaj boravak u Zrenjaninu značiti mnogo, biti dodatni motiv za što bolji rad i obaveza da u periodu pred nama daju sve od sebe i opravdaju poverenje, pre svih, svoga trenera, Mitra Banjca, budu uzor svojim saigračima i svi mladjim drugarima koji su tek započeli svoj odbojkaški put.

Leave a Comment

Fields with * are required.