posted by admin on October 12, 2023

Za nekoliko dana, tačnije predstojećeg vikenda, startuje petanesta takmičarska sezona od osnivanja kluba. U pogonu će biti sve takmičarske selekcije a prve će na scenu stupiti naše seniorke!

U okviru I Vojvodjanske lige, naše odbojkašice, izabranice trenera Nikole Emera, svoj prvi meč u okviru I Vojvodjanske lige igraju u Kikindi. Verujemo, da će zaista sjajan rad u prethodnom periodu, odlična atmosfera u ekipi i želja za takmičenjem u polusezoni pred nama biti berićetna.

Isto tako, naši odbojkaši, dečaci rodjeni 2007. igraće svoju drugu sezonu u I Vojvodjanskoj ligi. Utakmicom protiv Jedinstva, u Staroj Pazovi, oni kreću u takmičenje, pripremajući se, u isto vreme, za kadetsko prvenstvo Vojvodine!

Pioniri, odbojkaši trenera Mitra Banjca i Dragana Stojića, nastupaće u gradskoj ligi te Prvensrvu Vojvodine za pionire..Pred njima je puno utakmica i iskušenja a prvo je na programu idućeg viknenda gde će, u okviru Trofeja Novog Sada, krenuti u odbranu titule koju su superiorno osvojili njihovi prethodnici iz generacije 2007.

Pionirke, odbojkašice rodjene 2009. svoju sezonu započinju u prvoj gradskoj ligi. Nakon trijumfa, prošlogodišnjeg, u drugom rangu gradskog takmičenja, one sa puno ambicija čekaju svoje mečeve u prvoj ligi gde će pokušati da ponove rezultat od lane i plasiraju se na finalni turnir. Takodje,u okviru Prvenstva Vojvodine, njih očekuje puno kvalitetnih utakmica koje će sigrurno doprineti njihovom još boljem odbojkaškom napretku.

Devojčice rodjjene 2010/2011. sa kojima rade treneri Banjac i Božić, te Tamara Milinović, će svoje premijerno takmičenje odigrati u gradskoj Ligi TNS. Starije u drugoj ligi, a mladje u okviru TNS 5/6 razreda!

Leave a Comment

Fields with * are required.