posted by admin on October 22, 2023

Prvi takmičarski vikend u kojem su nastupile sve naše selekcije prošao je rezultatski fenomenalno. Nadamo se, da će istim modelom, odbojkašice i odbojkaši našeg Kluba, nastaviti kroz čiitavu sezonu, te pokazati, da je naporan rad na svakom treningu plodonosan!

Seniorke su ostavrile svoj drugi trijumf u I Vojvodjanskoj ligi na gostovanju u Petrovaradinu protiv favorizovane ekipe Štrand volley. Nakon četiri neizvesna seta odbojkašice trenera Nikole Emera su se radovale svom šestom osvojenom bodu.

Na premijeri Gradske lige za sezonu 2023/2024 pretpionirke, pionirke i pioniri su odigrali pet utakmica, i svi po redu,, i u subotu i u nedelju,, trijumfalno i uzdignute glave napustili Spens - hram novosadke odbojke!

Pioniri su bili bolji od Kisača i Mladosti, pionirke, u obe konkurenscije, su savladale Respekt, u TNS 1 i u TNS 2. Pretpionirke su pobedile FOK.

Naši pioniri, su za kraj, iako generacijski za godinu dana mladji od svojih rivala, odigrali vrhunski organizovan turnir, u nedelju, u Somboru, a u sve u sklopu priprema za Prvenstvo Vojvodine. 

Domaćin, Miloš Aleksić, veliki odbojkaški entuzijasta, je osmislio lep odbojkaški dan, pa su naši dečaci, u konkurenciji OK Spartak Subotica, OK Stražilovo i OK Sombor, odigrali tri vrlo kvalitetna meča, ostvarili dve pobede i jedan poraz, posle kojih su se, sa srebrom oko vrata, vratili u Novi Sad, nagovestivši visoke domete u predstojećem pokrajinskom šampionatu!

OK Stražilovo je bio najbolji od svih, Somborci su uzeli bronzu, a subotički dečaci četvrtu poziciju!


Leave a Comment

Fields with * are required.