posted by admin on February 27, 2024

Dve pobede, iz isto toliko utakimca, na startu dugog dela I Vojvodjanske lige, pokazatelj su da naše najastarije odbojkašice, prvotimke, rade veoma dobro, da su zrele za najviši plasman u Ligi i kadre da ga ostvare.

Nakon prvog dela takmičenja i osvojenog drugog mesta, vrlo dobrih igara i evidentnog naretka u svim segmentima igre, trener Nikola Emer i njegove odbojkašice, su i u nastavak takmičenja krenule silovito. Dve pobede od po 3-0 nad Kikindom i Štrand volleyom, na najbolji mogući način uvode tim u, za rezultat, najvažniji period: duele sa Žok Novi Sad i Žok Futog, te sa  Merkurom i Lavicama, glavnim konkurentima za poziciju broj jedan. 

Spoj mladosti i iskustva, mešavina mladih i perspektivnih pionirki, sa već vrlo zrelim odbojkašicama daje rezultate. Sazrele, svesne svojih kvaliteta, vredne na svakom treningu, naše devojke su pokazale da imaju pravo da se nadaju visokom plasmanu. Titula nije imerativ ali bi svakako bila velika nagrada za dosadašnji trud i ogroman podstrek za dalji rad svih.

Leave a Comment

Fields with * are required.