posted by admin on March 2, 2024

U najvažnijoj utakmici dosadašnjeg dela Prvenstva Vojvodine, za pionirke, pobedom od 3-0 (25-18, 25-10. 25-17), nad ŽOK Novi Sad, odbojkašice našeg Kluba koje sa klupe predvode Nikola Emer i Tamara Milinović, ostvarile su plasman na finalni turnir, zabeležili najveći uspeh od osnivanja SK Volley i obradovale sve svoje navijače .

U veličanstvenm ambijentu Dositejeve škole, utakmicu su bolje otvorile gošće, medjutim, to je bilo sve što su i uradile tokom tri seta koliko je trajao četvrtfinalni meč. Bolje u svim elementima, vrlo raspooložene i željne trijumfa, naše pionirke su držale konce igre u svojim rukama i zasluženo ostvarile pobedu. Postava koju je na teren izveo trener Nikola Emer: Kričković, Stević, Cvetković, Regodić, Suvajdžič, Sibinkić, te libero Savić, bodrene od strane svojih saigarčica sa klupe (Mihailović, Milekić, Obradović, Gaćaš, Prelić, Stupar), drugarica i drugova, roditelja, trenera  i klupskog rukovodstva, odigrale su odličan meč i bile superiorne u svakom od tri seta, potvrdivši još jednom svoj timski duh, medjusobno poštovanje i ljubav prema dresu svog SK Volley.

Na kraju, veliko slavlje Volleyovki i suze u očima odbojkašica obe ekipe, pokazali su koliko je i jednima i drugima stalo da pobede u ovoj utakmici. Ovog puta, su to bile naše pionirke, čija pobeda još više dobija na težini ako se u obzir uzme činjenica da su ih današnje rivalke, u sezoni koja traje, već dva puta pobedile!

Zato, poklonimo se pionirkama, budimo ponosni na njih, jer svako ko prati žensku odbojku zna koliko je teško da se, medju stotinu ženskih klubova u Pokrajini, ostvari plasman u četiri najbolja, obezbedi borba za medalju i potraži put ka Prvenstvu Srbije!Leave a Comment

Fields with * are required.