posted by admin on March 19, 2024

Nedelja, 24.3.2024. ostaće večno zapisana u istoriji SK Volley kao dan, u kojem će, po prvi put u istoj sezoni, dve selekcije kluba, muška i ženska, uzeti učešće na Finalnom turniru prvenstva Vojvodine.

Tog dana, u Odžacima pionirke i u Kovinu pretpioniri, će se boriti za titulu najboljeg u Pokrajini,kao i za potencijalno učešće na smotri najboljih mladih odbojkašica i odbojkaša Srbije - državnom prvenstvu.

Pionirke, generacija 2009, sjajne odbojkašice trenerskog tandema Emer - Milinović, imaće tu čast da kao prva ženska ekipa našeg Kluba, od njegovog osnivanja, učestvuju na završnici nekog velikog takmičenja! Po svemu što su pokazale do sada, u ogromnoj konkurenciji, one su već zlatne ali ne sumnjamo, da će i u nedelju, maksimalno motivisane krenuti do trona!

Dečaci su nas već navikli na finala. Trener Mitar Banjac, iskusni stručnjak u radu sa mladim odbojkašima, će i ovog puta, nadamo se, kao i sezonama unazad, pronaći put ka medalji. Njegovi pretpioniri su za to spremni. Vredno su radili, kvalitetno trenirali te kroz utakmice u grupnoj fazi i 1/4 finalu pokazali da imaju argumente za visok plasman.

Turnir u Odzacima startuje u 10h a naše pionirke će u polufinalu odmeriti snagu sa vršnjakinjama iz Stare Pazove, odbojkašicama Jedinstva.

Pretpioniri će, u Kovinu, od 13h, ukrstiti koplja sa odbojkašima Borca iz Starčeva, starim rivalima i velikim sportskim prijateljima našeg Kluba.

Leave a Comment

Fields with * are required.