Posts Tagged with Turnir

posted by admin on April 15, 2017

Pionirska reprezentacija Srbije trijumfalno je završila kvalifikacije u Baru i kao prva u grupi ostvarila plaman na prvo Evropsko prvenstvo koje se početkom jula igra u turskoj Konji.

Posle jučerašnjeg trijumfa nad reprezentacijom Crne Gore, naši momci su danas, maksimalnim rezultatom, savladali vršnjake iz Hrvatske (25:12, 25:23 i 25:22) i tim obezbedili trijumf vredan Evropskog šampionata.

U ovoj, važnoj pobedi, koja će zlatnim slovima biti upisana u anale srpske reprezentativne odbojke, učestvovao je i kapiten naše pionirske ekipe, srednji bloker Uroš Malešević, koji je i ovoga puta iskoristio poverenje selektora Bulića, i sa 5 poena zaokružio još jednu uspešnu akciju u dresu sa najdražim grbom.

Pioniri Srbije se iz Bara vraćaju sutra (nedelja, 16. april) u 9.40 časova letom iz Podgorice kada će se Malešević priključiti svojim klupskim drugovima bez kojih, kako sam kaže, nikada ne bi postigao ovaj - reprezentativni uspeh.

posted by admin on June 11, 2015

Sve je spremno za 7. Trofej SK Volley u streetvolleyu za devojčice i dečake, male odbojkašice i odbojkaše, koji će se u subotu 13./14.6. sastati na terenima Sporstkog centra Volley na novosadskim Adicama.

U konkurenciji devojčica nastupiće 64 ekipe, po 32 u svakoj od kategorija, 2001/2002. godišta i 2003. i mladje. Sa druge strane, u nedelju, 14.6. na programu će biti turnir za dečake koji će brojati dvadesetak ekipa, u istim uzrasnim kategorijama kao i kod devojčica.

Ove godine, u isto vreme, na terenima za odbojku na pesku nastupiće po 16 parova devojaka uzrasta 1998. i mladje, u subotu , dok će u nedelju na pesak izaći dečaci. 

Početak takmičenja u oba dana je predvidjen za 8:30h, dok bi se finalni deo igrao u popodnevnim satima.